U CMA Pazin počinje ciklus HOW TO ADULT?

Kada ćeš ti započeti živjeti? Kad ćeš se udati? Imaš posao? Zašto si ne uzmeš godinu pauze? Kad će djeca? Još živiš s roditeljima? Već živiš sam? A kad ćete se vi preseliti? 😶‍🌫️

… Samo su neka od pitanja kojima se bavimo na prelasku iz mladenačke u odraslu dob. Što uopće znači biti odrasla osoba danas otkrit ćemo u 2024. na ciklusima radionica HOW TO ADULT?, koje će voditi Neva Ljuština Zgrablić, psihologinja i psihoterapeutkinja pod supervizijom.

Na prvom susretu bavit ćemo se kriterijima odraslosti i saznati jesu li oni jednaki za sve, a ujedno i kako biti na miru sa sobom, čak i ako više nismo adolescentski bezbrižni.

🗓️ 22. veljače 2024.
⏰ 18:00 – 20:00
📍 CMA Pazin (154. brigade Hrvatske vojske 4)

📥 Prijave na: cmalarm.pazin@gmail.com

📌 Radionice su namijenjene naročito mladima koji više nisu u formalnom sustavu obrazovanja i nalaze se na nekoj životnoj prekretnici. Prednost pri prijavi imaju mlade osobe od 24 do 34 godine. HOW TO ADULT? – saznajemo zajedno 22. veljače tijekom Tjedna psihologije u Istri.

▪️Ciklus radionica provodi se u sklopu projekta „ZaMe – za aktivne mlade” uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


O autoru


CMA Pazin


Posljednje novosti

Posljednje iz bloga