Naši projekti

I vrapci na grani znaju da CMA Pazin ima pregršt aktivnosti čiji je cilj informiranje i uključivanje mladih, stvaranje kvalitetnih aktivnosti za mlade i s mladima te odgovaranje na njihove potrebe radi podizanja kvalitete života u zajednici.

(PRED)PROSTOR

Sjećaš se onog velikog istraživanja problema, potreba i mišljenja mladih na području Pazinštine? Onog iz prosinca 2020. godine? E, dobro! Tada smo saznali da mladi nisu dovoljno informirani o sadržajima koji im se nude, ili pak nisu informirani preko odgovarajućih komunikacijskih kanala pa se samim time ne uključuju u aktivnosti prilagođene njihovim interesnim područjima.
To nam je bilo a l a r m a n t n o ! Pročitaj više o tome što smo poduzeli.

ZaMe

ZaMe – za aktivne mlade ilivamga kako mladi pronalaze zvijezde pod pazinskim nebom!
Ideja je proizašla iz potrebe za bogatijom i kvalitetnijom ponudom sadržaja za mlade uz odgovaranje na njihove potrebe. Tijekom ljeta kovidnjega ’21. okupilo se veselo društvance koje je sve stavilo na papir. I tako je poslana prijava. Pa smo čekali. Čekali i čekali. Čekali i dočekali!

Ure od kulture

Priča se da na Ure od kulture mladi uzbuđeno i veselo jure i žure.
Riječ je redovnom programu CMA Pazin, čiji je spektar aktivnosti zaista velik, šaren i šarolik – ima svega i svačega, ma za svakoga ponešto! Baci oko na aktivu, sportivu i kreativu – odbaci negativnu briju i pasivu.

Ti u Centru

Depresivnost, nepovezanost, tjeskobnost, knedla u grlu… Sigurni smo da ste se i vi ponekad našli u nekom neprepoznatljivom i nelagodnom stanju duha i tijela koji prati osjećaj da više ništa nemamo pod kontrolom. Mladi su nam u različitim navratima tijekom pandemijske 2020. i 2021. javljali da toga ima sve više, a dobrih filinga sve manje.

Partnerski projekti

CMA Pazin surađuje s udrugama na području Pazina i Pazinštine rezultat čega je nekoliko projekata.