Otvorene prijave za novi ciklus radionica kreativnog pisanja!

Baš na svakoj pijači trabunjate o književnosti i književnoj teoriji? Pročitali ste neku brutalnu kratku priču, ali nikoga ne zanima? Šaljete književne radove svakome tko je dovoljno naivan da vam obznani svoju e-adresu i onda dobijete komentar od najviše dvije riječi (Dobro je, samo gas, nije loše, baš super, najs ili dosta više), ako i to. Čitali ste i svakakve nebuloze i mislite da su likovi prepovršni, dijalozi predrveni, a znali ste kako će završiti prije nego ste okrenuli drugu stranicu? Dalo bi se to bolje… Ozbiljno (ili neozbiljno) razmišljate o tome da zanemarite svoje obveze i bacite se u književne vode? I to šeko piombo?
Dalen Belić , mladi pazinski kratkopričaš i zvijezda alternativne scene spreman je PONOVNO podijeliti svoje znanje, iskustvo i savjete sa svakime koga bi to moglo zanimati. 🗣️✍️📝
Ako ste prošle godine propustili svoju priliku, dajte si malo kuraja, P R I J A V I T E S E i uzmite nešto za sebe! Prvi susret planiran je u poslijepodnevnim satima u petak, 17. ožujka.
🔗 Prijave na poveznici.
P.S. Ograničen je broj sudionika pa sačuvajte svoje mjesto na vrime.


O autoru


CMA Pazin


Posljednje novosti

Posljednje iz bloga