Osvrt na 1. sezonu Književnog kluba

OSVRT NA 1. SEZONU KNJIŽEVNOGA KLUBA 📚
Jeste li znali da je prvotno bilo predviđeno tek nekoliko susreta KK-a? 😱
Želja za čitanjem i upoznavanjem književnih žanrova, kultura, pisaca i djela potaknula nas je da se Književni klub održava sve dok za njega postoji interes. Budući da već u godinu dana djelovanja Klub okuplja 30-ak članova, što aktivnih, što podržavajućih, čini se da ćemo dugo uživati u književno-umjetničkom prijateljevanju.
Iz ove perspektive – i nama zvuči nevjerojatno potonje navedena tvrdnja! 😁
Književni klub u brojevima izgleda ovako – 30-ak što aktivnih, što podržavajućih članova, 11 mjeseci, 10 susreta, 8 knjiga, 4 književna gostovanja i 1 predstava, a u emocijama – strah, tuga, propitkivanje, sumnja, osvještavanje važnosti svega oko nas te bezbroj smijeha, veselica, radosti i novih prijateljstava.
U ovoj vam objavi zapravo donosimo osam spomenutih djela koja smo čitali tijekom 1. sezone književnoga kluba, a vas pitamo jeste li pročitali ove knjige i ako jeste, koja vas se najviše dojmila? Ako niste, koju biste prvu zgrabili i krenuli čitati? 🤔
Veselimo se i svim knjigama koje tek moramo otkriti, a sve vas pozivamo da nam se pridružite u novoj sezoni KK-a. Ne grizemo, ne ocjenjujemo i ne osuđujemo tuđa mišljenja, volimo knjige, druženje i konstruktivnu raspravu. 🗣 Dobro ste došli!


O autoru


CMA Pazin


Posljednje novosti

Posljednje iz bloga