Koncertni HVALAspjev

mali i veliki #tb na 4. lipnja

Već smo rekli, ali nije naodmet ponovit. Hvala bendovima na štimungu, vibrama i vibracijama. Dobro ste nas bili ugrijali, još bolje smo gorili i punk skupa volili. 🎶♥️

Pa krenimo redom, hvala na donacijama i potpori: Kamen Pazin, Ljekarne Radoš, Ovlašteni arhitekt Tatjana Berton Pazin, Udruženje obrtnika Pazin te Projektni ured iz Cerovlja.

Hvala Pučko otvoreno učilište Pazin na ustupanju mjesta održavanja i struji, Usluzi d.o.o. na koordinaciji i pripremi građanstva te mjesta slavlja, redarima na čuvanju, Ghia Staff na ogradama, ekipi RocKastel na razglasu, Vina Anđelini na donaciji tekuće okrepe, Bažonu na gastronomskoj ponudi domaćeg pasulja, Ivi Rigo na dizanju atmosfere i držanju tradicionalnoga pankerskog šanka, Caffe bar SAX na pomoći, podršci, printanju i hlađenju, Muzej grada Pazina na medijskom praćenju. Ma hvala i svima onima kod kojih smo žicali led i sitno.

Hvala Grad Pazin na potpori da dva dana za redom ponudimo kvalitetnu konzumaciju glazbenog sadržaja.

Svima vama koji ste na bilo koji način podržali naš rad i angažman – veliko h v a l a !

A najviše hvala ekipici koja pokrenula ovu ovogodišnju priču Pazin gori – Rafael Breščić, Denise Paulišić, Jan Finderle, Jakov Finderle, Lucija Jedrejčić i Roberta Špoljarić.

I svim volonterima, jer od takvih nadobudnih intelektualaca sve kreće. ♥️ P.S. Neki od njih su na slikama, a neke ćemo kad tad slikat!

Aaako smo kega zabili, nemojte zamirit, malo smo zgorili! 😃Posljednje novosti

Posljednje iz bloga