Naše aktivnosti

I vrapci na grani znaju da CMA Pazin ima pregršt aktivnosti čiji je cilj informiranje i uključivanje mladih, stvaranje kvalitetnih aktivnosti za mlade i s mladima te odgovaranje na njihove potrebe radi podizanja kvalitete života u zajednici.

  • All
  • Aktiva
  • Kreativa
  • Sportiva

Koncerti

Dobro provedeno mladenaštvo ide ruku pod ruku s dobro organiziranim izlascima, feštama i koncertima. CMA Pazin nastoji i u ovom segmentu zadovoljiti potrebe mladih i ispuniti muzičke želje! 

PIS-evi: profesionalno informiranje i savjetovanje

School café, Konzultacije (po)srijedi, Bablje veče

Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu

Amatersko-profesionalni sportski događaj na istoimenoj lokaciji kraj Pazina. Cilj nam je nastaviti započetu tradiciju održavanja turnira kao događaja.

ZINP,A!

Sportska manifestacija u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Pazina te Pazin sport, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice središnje Istre i partnere Društvo Naša djeca Pazin te CMA Pazin.

Marš na Učku

Pazin je jedini grad Istre koji je zadržao tradiciju eko-pohoda Marš na Učku. Održavanjem manifestacije CMA Pazin nastoji istaknuti posebnost našeg podeblja – Središnje Istre i grada Pazina, integrirane u pojedincima i kolektivu, životnim navikama i načinu djelovanja u društvu.

KUS-evi mladih mladima : kulturno-umjetnički susreti

Aktivnosti KUS mladih mladima usmjerene su na organizaciju kvalitetnoga slobodnog vremena, u poveznici s kulturom i umjetnosti.

Književni klub

Iako je prvotno bilo predviđeno tek nekoliko susreta, želja za čitanjem i upoznavanjem književnih žanrova, kultura, pisaca i djela, potaknula nas je da se Književni klub održava sve dok za njega postoji interes. 

Radionice (PRED)PROSTORA

U sklopu projekta (PRED)PROSTOR: mladi u potrazi za informacijom organizirane su edukacije i radionice pod vodstvom stručnog mentorstva, nakon kojih su naši članovi i volonteri osnaženi za daljnje samostalno djelovanje, vođenje društvenih mreža Udruge i mrežne stranice te osmišljavanje i pripremanje aktivnosti u poveznici s digitalnom pismenosti za svoje vršnjake i ostale mlade osobe na području Pazinštine.

Volontiranje

Vjerujemo da mnogo malih ljudi, na svojim malim mjestima, radeći male stvari, mogu promijeniti svijet. Vodeći se tom mišlju neprestano i djelujemo.

Ti u Centru

Iz povoja prijateljstva i učenja o sebi i drugima, stvorena je grupa psihosocijalne podrške za mentalno zdravlje mladih. Uz 5 autentičnih i stručnih voditeljica, dvadesetak mladih jednom tjedno dijelilo je sebe i svoje (unutarnje i vanjske) svjetove od ljeta 2021., sve do zime 2022. godine.