Koncerti

Dobro provedeno mladenaštvo ide ruku pod ruku s dobro organiziranim izlascima, feštama i koncertima. CMA Pazin nastoji i u ovom segmentu zadovoljiti potrebe mladih i ispuniti muzičke želje! 

U prvom redu se to odnosi na organizaciju tradicionalne glazbene manifestacije Pazin gori, koja uključuje koncerte raznih alternativnih bendova s područja Pazinštine i šire. 

Na taj način obogaćujemo ponudu kulturnih i glazbenih sadržaja za mlade u Pazinu, jačamo suradnju udruga mladih i za mlade na lokalnoj razini, potičemo volontiranje i društvenu aktivnost, privlačimo posjetitelje u Pazin, a mladim glazbenicima pružamo priliku za afirmaciju i promociju.

Prepoznali smo da je nakon nekoliko otuđujućih pandemijskih godina i zatišja koncerata, više no ikad važno vratiti ono doba prije u dnevni ritam i poduprijeti lokalnu glazbenu scenu. Napokon je došlo vrijeme za veliki povratak fešta na scenu tako da su povodom Dana Grada Pazina i Proljetnog festivala 2022. godine organizirana dva velika koncerta.  

  • Rock Utroje, 3. lipnja 2022. – Glazbena manifestacija provokativnog naziva nastala je u suradnji s Caffe bar SAX, a na njoj su nastupali pazinski bendovi: Hell padrino, Angola i TTRT.
  • Pazin gori vol. 5, 4. lipnja 2022. – Tradicionalno okupljanje alternativnih bendova na parkiralištu iza nekadašnjeg kina vratilo je punk koncerte na pazinsku scenu zabavom do kasnih noćnih sati. Gorili smo uz: Oi neagra (Pz), Racibor (Pz), Fundachi (Pz), Sabotaža (Pz/Zg), Johnny Quid (Ri) i Pankreas (Zg). 


Posljednje objave iz: Koncerti

Koncertni HVALAspjev

4. srpnja 2022.

mali i veliki #tb na 4. lipnja Već smo rekli, ali nije naodmet ponovit. Hvala...