Studijski posjet „Youth work in Croatia” u Pazinu

Studijski posjet „Youth work in Croatia” u Pazinu
Prošloga je tjednq udruga Alfa Albona ugostila osobe koje rade s mladima iz Italije, Španjolske, Latvije, Portugala, Francuske i Hrvatske u sklopu studijskog posjeta „Youth work in Croatia”.
Naš su Centar prepoznali kao primjer dobre prakse i posjetili nas kako bismo razmijenili iskustvo u radu s mladima. 🤗
Proveli smo aktivnost world cafea na pazinski način i tako prenijeli informacije, doživljaje i iskustvo rada s mladima u Centru, razgovarali smo o našem projektu Europskih snaga solidarnosti „(PRED)PROSTOR: mladi u potrazi za informacijom”, a dotaknuli smo se i trogodišnje Erasmus priče „Pazi(n)! mladi” u području Ključne aktivnosti 154 – Aktivnosti sudjelovanja mladih, koju smo nedavno zaključili provedbom Akcije za 5! te Danom slavlja i pogleda u budućnost. Malo smo se tako prisjećali što smo sve prošli, a počeli smo najavljivati i pazinsku budućnost pa je tako jednu sesiju predvodila i Petra Pekica, direktorica Razvojna agencija SRCE ISTRE, predstavivši nedavno odobren Erasmus+ projekt „Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka”.
Naravno da smo u (ne)formalan susret ukomponirali i nezaobilazne pazinske atrakcije 😉 tako da su sudionici imali prilike razgledati Kaštel – Muzej grada Pazina i Etnografski muzej Istre, kojima ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na susretljivosti, te Zarečki krov, pazinsku oazu gdje i ovog ljeta održavamo turnir u vaterpolu (#stay tuned for more!). ✨
Svibanj smo, kao što smo najavili, zaključili novim prijateljevanjem, razmjenom iskustava i dobrim druženjem. 🗺️♥️
Zahvaljujemo također našim mladim volonterima te članovima udruge na pomoći u izvedbi: Ani, Eva, Leona, Ivor, Mario, Ana, Tamara, Karla, Tiana, Lucija i Ro koja se vješto skriva iza fotića.
Pogledajte kako nam je bilo klikom na link.


O autoru


CMA Pazin


Posljednje novosti

Posljednje iz bloga